fbpx

Bar crawl (cocktails)

Bar crawl, тур по барам — вид гастрономічної екскурсії, сенс якої полягає в тому, що група людей переміщується з однієї локації в іншу, пробуючи коктейлі та інші напої послідовно в декількох барах.

Group discount Available
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру
Group discount Available
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру
Group discount Available
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру
8% Off
3 250₴ 3 550₴
View Details
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру
Майстер-клас Текіла. Еволюція стиля коктейлю. Надір Кучкаров
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру

Pub crawl

Pub crawl, поход по пивним закладам — гастрономічна екскурсія де група людей переміщується з одного пабу до іншого, пробуючи пиво та інші напої.

Гастрономічний дегустаційний тур на пивний фестиваль
, 2 Days - 1 Night
2 800₴
View Details
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру

Винна дегустація

Дегустація вина — дуже захоплюючий і пізнавальний процес для цінителів благородного напою.

Найбагатша київська колекція вина XVIII ст.
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру

Історична реконструкція

Адаптуємо рецепти страв, відтворюємо обстановку яка була властива середньовічним бенкетам та великосвітським трапезам, відновлюємо традиції народних гулянь та свят.

Кава в аптекарської колбі, молекулярна кухня, нові сорти пива і вина — 200 років тому людей хвилювали ті ж питання, що і сьогодні. Змінюється тільки антураж і технології.

Ми вивчили безліч історичних джерел і документів, і хочемо поділитися ними з вами в наших історичних реконструкціях давніх кулінарних традицій.

«Царство» Пивовара Марка
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру
Найбагатша київська колекція вина XVIII ст.
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру

Кулінарні майстер-класи

Приготувати те, що ніколи до цього не готували. Дізнатися секрети і лайфхаки шеф-кухарів і навчитися застосовувати їх у повсякденному житті. Провести час з друзями, або колегами готуючи страву для компанії, а потім разом влаштувати неймовірний бенкет.

Самостійно змішати свій улюблений коктейль, занурившись в таємниці міксологіі. А може… зварити власне пиво?

Гостям України буде цікаво дізнатися як готують наші традиційні страви: борщ, вареники, голубці та інші.

Кулінарні майстер-класи під керівництвом справжніх професіоналів — це саме та кулінарна подорож, яка потрібна в цих випадках!

Майстер-клас Текіла. Еволюція стиля коктейлю. Надір Кучкаров
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру

Пивна дегустація

Дегустація пива — це не просто його розпивання, а справжнє мистецтво, яке допоможе по-справжньому розпізнати справжній смак напою і вибрати своїх фаворитів серед десятків стилів.

Гастрономічний дегустаційний тур на пивний фестиваль
, 2 Days - 1 Night
2 800₴
View Details
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру
«Царство» Пивовара Марка
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру

Сучасна гастрономія

Сучасна гастрономія — це величезна безліч нових технологій і обладнання, що використовуються при приготуванні страв, виробництво і використання нових продуктів харчування, та їх поєднань. Це самореалізація і майстерність шеф-кухаря. Нерідко це незвично, але в будь якому разі — пізнавально й цікаво.

В цьому розділі ви знайдете гастрономічні тури де включені локації, яким властиве використання сучасних технологій в своїх стравах і напоях.

Гастрономічний дегустаційний тур на пивний фестиваль
, 2 Days - 1 Night
2 800₴
View Details
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру
Group discount Available
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру
Group discount Available
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру
Group discount Available
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру
8% Off
3 250₴ 3 550₴
View Details
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру
Гастротур «По-київськи»
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру
Екскурсія Володимирський ринок
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру

Традиційна гастрономія

Традиційна гастрономія уявляє собою своєрідний мікс всіляких страв, які готують з того, що проростає й живе в тій чи іншій місцевості, національних кухонь народів, які заселяли регіон, а також моди і кулінарних віянь різних епох.

Гастрономічний дегустаційний тур на пивний фестиваль
, 2 Days - 1 Night
2 800₴
View Details
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру
«Царство» Пивовара Марка
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру
Найбагатша київська колекція вина XVIII ст.
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру
Гастротур «По-київськи»
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру
Екскурсія Володимирський ринок
Available through out the year:
  • Січ
  • Лют
  • Бер
  • Кві
  • Тра
  • Чер
  • Лип
  • Сер
  • Вер
  • Жов
  • Лис
  • Гру