З радістю повідомляємо про те, що в травні команда FoodTravel UA запускає кілька нових туристичних гастрономічних продуктів.
Еволюція стилю коктейлю
В колаборації з Надіром Кучкаровим, бар-менеджером Hendrick’s Bar і True Burger Bar та переможцем World Class Ukraine 2017 ми починаємо серію ретроспективних майстер-класів «Еволюція стилю коктейлю», в ході яких на прикладах найпопулярніших коктейлів учасники отримають знання про ідеальну формулу коктейлю, та технології, якими користуються найкращі бари обох півкуль уже понад двох століть.
Кожен майстер клас буде присвячений лише одному виду алкоголю, але слухачі навчаться готувати з ним як найвишуканішу світову класику, так і легко створювати свої авторські коктейлі та дивувати своїх друзів різноманіттям нових смаків, створюючи власноруч тематичні коктейлі до видатних подій в особистому житті.
12 травня, першим в серії пройде майстер-клас «Текіла. Еволюція стилю коктейлю». Далі планується проведення майстер-класів з приготування коктейлів на основі віскі, рому, джину, та горілки.
Майстер-класи розраховані на півтори години і проводяться у форматі вечірніх посиденьок в барі, під час яких кожен учасник готує собі по три коктейлі.
Відьомські страви та зілля
22 травня відбудеться прем’єра екскурсії «Відьомські страви та зілля», яка створена випускницею курсу «Food & Drink», учасницею Всеукраїнської Асоціації гастрономічного туризму, культурологом і київською гідесою Юлією Черномор.
«В Києві усі жінки відьми!», — каже авторка екскурсії, — «Щоб долучитися до цього шановного товариства ми випустимо на світ внутрішню чаклунку та пірнемо у серце відьомської магії — у зіллєваріння».
Мандрівка смакує сильним жінкам, що не бояться своєї суті, та сміливим чоловікам, яких не злякаєш словом «відьма».
Тож, запрошуємо на прем’єру 22 травня о 12:15. Зустрічаємось біля Золотих Воріт.