fbpx

Гастро-тур «КВАСИ-НАПОВНЮЙСЯ» - 2 Days

Кваси-Наповнюйся — це подорож до величних карпатських гір, мінеральних джерел з неймовірними цілющими властивостями, місць потужної сили, а також до різноманіття гуцульської кухні, в яку важко не закохатися. Під час нашого гастротуру ви відкриєте для себе повноту смаку Гуцульщини та отримаєте заряд енергії та сил, які залишаться з вами назавжди.

Приготуйтеся — буде незабутньо смачно!

Опис туру

Після поселення екскурсійна група збирається біля санаторію «Гірська Тиса», звідки трансфером їдемо до еко-садиби Васкул

В перший день екскурсії:

По приїзду на Васкул ви дізнаєтесь про історію села Кваси, хто такі гуцули і бокораші, а також спробуєте воду з мінерального джерела.

Спробуєте справжній крафтовий гуцульський сир на сироварні «Розенталь».

Також ознайомитесь та продегустуєте з локальною продукцією: леквар, морозиво власного виробництва, кава, перепічка.

Подорож продовжується на еко-фермі, де є змога насолодитися чудовою панорамою Квасів, побачити гуцульських кіз та овець, а також продегустувати наливки. І це ще не все, зарядитися справжньою космічною енергією ви зможете на «Місці падіння метеориту», а щоб вона ще довго залишалася з вами обов’язково потрібно пообідати в ресторації «Гагарін та Бокораш». А на завершення вечора ми підготували для вас екскурсію броварнею «ЦИПА», де ви на власні очі побачите процес пивоваріння та продегустуєте пиво.

Другого дня розпочати свій день ви зможете на горі Петрос. Побувати на полонині, скуштувати бриндзі (гуцульський сир), а також продегустувати бограч та банош.

Програма туру

Day 1

10:00 — збір групи біля санаторію «Гірська Тиса»
10:30-12:00 — тематична автобусно-пішохідна екскурсія на урочищі Васкул з дегустацією крафтового сиру.
12:00-13:00 — дегустація місцевих крафтових продуктів харчування (кава, перепічка, леквар, морозиво) на Васкулі.
13:30-14:30 — екскурсія еко-фермою. Дегустація наливок. Місце падіння метеориту.
14:30-15:30 — обід у ресторані «Гагарін та Бокораш» (страви традиційної
Гуцульської кухні)
15:30-17:00 — продовження тематичної екскурсії по Квасах з відвідуванням пивоварні «ЦИПА» та дегустацією крафтового пива.
17:00 — вільний час

Day 2

8:00 — сніданок
Поїздка на Менчул і Петрос
10:00 — прибуття, прогулянка Петросом.
Спеціалізованими машинами доїжджаємо до високогірної полонини. Далі нас очікує пішохідне підкорення однієї з найвищих Українських вершин гори Петрос відомої також як «грозова гора» (2020 метрів над рівнем моря). Після спуску Ви зможете насолодитися справжнім бограчем звареним на вогнищі. А ще ви зможете познайомитися з справжніми вівчарями, побачити їх побут, познайомитися з технологією виробництва сиру.
14:00 — обід на свіжому повітрі.
16:30 — збір групи та повернення в Кваси.
19:00-20:00 — вечеря
20:00 — вільний час, за бажанням сауна, баня, чани.

У вартість туру включено:

  • проживання (2 ночі у готелі, місце в двомісному номері)
  • екскурсійний супровід по маршруту
  • сніданки
  • 2 обіди
  • всі дегустації та майстер-класи.

Додатково оплачуються:

  • проїзд до Квасів
  • одномісне проживання
  • вечеря у ресторані 
  • витрати у вільний час

Write a Review

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can send your enquiry via the form below.

Гастро-тур «КВАСИ-НАПОВНЮЙСЯ»