fbpx

Ваш найкращий гастротур - 3 Days

Подорож до величних карпатських гір, мінеральних джерел з неймовірними цілющими властивостями, місць потужної сили, а також до різноманіття гуцульської кухні, в яку важко не закохатися. Під час нашого гастротуру ви відкриєте для себе повноту смаку Гуцульщини та отримаєте заряд енергії та сил, які залишаться з вами назавжди.

Приготуйтеся — буде незабутньо смачно!

Video Gallery

Опис туру

По приїзду на Васкул ви дізнаєтесь про історію села Кваси, хто такі гуцули і бокораші, а також спробуєте воду з мінерального джерела.

Спробуєте справжній крафтовий гуцульський сир на сироварні «Розенталь».

Також ознайомитесь та продегустуєте з локальною продукцією: леквар, морозиво власного виробництва, кава, перепічка.

Подорож продовжується на еко-фермі, де є змога насолодитися чудовою панорамою Квасів, побачити гуцульських кіз та овець, а також продегустувати наливки. І це ще не все, зарядитися справжньою космічною енергією ви зможете на «Місці падіння метеориту», а щоб вона ще довго залишалася з вами обов’язково потрібно пообідати в ресторації «Гагарін та Бокораш». А на завершення вечора ми підготували для вас екскурсію броварнею «ЦИПА», де ви на власні очі побачите процес пивоваріння та продегустуєте пиво.

Програма туру

Day 1

10:00 — збір групи біля санаторію «Гірська Тиса»
10:30-12:00 — тематична автобусно-пішохідна екскурсія на урочищі Васкул з дегустацією крафтового сиру.
12:00-13:00 — дегустація місцевих крафтових продуктів харчування (кава, перепічка, леквар, морозиво) на Васкулі.
13:30-14:30 — екскурсія еко-фермою. Дегустація наливок. Місце падіння метеориту.
14:30-15:30 — обід у ресторані «Гагарін та Бокораш» (страви традиційної
Гуцульської кухні)
15:30-17:00 — продовження тематичної екскурсії по Квасах з відвідуванням пивоварні «ЦИПА» та дегустацією крафтового пива.
17:00 — вільний час

Day 2

8:00 — сніданок
Поїздка на Менчул і Петрос
10:00 — прибуття, прогулянка Петросом.
Спеціалізованими машинами доїжджаємо до високогірної полонини. Далі нас очікує пішохідне підкорення однієї з найвищих Українських вершин гори Петрос відомої також як «грозова гора» (2020 метрів над рівнем моря). Після спуску Ви зможете насолодитися справжнім бограчем звареним на вогнищі. А ще ви зможете познайомитися з справжніми вівчарями, побачити їх побут, познайомитися з технологією виробництва сиру.
14:00 — обід на свіжому повітрі.
16:30 — збір групи та повернення в Кваси.
19:00-20:00 — вечеря
20:00 — вільний час, за бажанням сауна, баня, чани.

У вартість туру включено:

  • проживання (2 ночі у готелі, місце в двомісному номері)
  • екскурсійний супровід по маршруту
  • сніданки
  • 2 обіди
  • всі дегустації та майстер-класи.

Додатково сплачуються:

  • проїзд
  • одномісне проживання
  • вечеря у ресторані 
  • витрати у вільний час
Overall Trip Rating:
5 stars - Based on 1 review
Excellent
1
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
  1. WoW
    Tourist
    from Ukraine
    29.04.2021
    Best gastro tour in my life

Write a Review

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can send your enquiry via the form below.

Ваш найкращий гастротур
Group Discount Available 33% Off
From 1 500₴ 1 000₴
per Adult

Trip Facts

  • Авіа
  • 10
  • 2-місні номери
  • Львів
  • АІ